Tetrahållare

Nej! Kläm inte på den!

Hur många gånger har du inte hört föräldrar (inklusive dig själv!) ropa till barnen ”Nej! Kläm inte på den!” när barnen dricker ur en tetra. Smakis, festis, mer och allt vad de heter. Alla är de lika poppis hos barnen och alla är de lika svåra att dricka ur utan att spilla…

tetrahållare

Lösningen!

Carl Oscar har nu löst problemet för alla föräldrar! En hållare till alla tetradrickor. Passar alla format av drickor som vi hittills testat! Lösningen är enkel, en förpackning i hårdplast där drickan helt enkelt bara placeras i. När sen barnet får drickan i handen håller barnet i den hårda delen och kan dricka även om förpackningen är full. Utan att spilla.

Gillar barnen den?

Mina barn fick välja vilken de ville ha när jag köpt två stycken. Elias valde den rosa med en ko på och Ebba en blå med en giraff. Carl Oscars tetrahållare finns också i en grön med en apa på och en grå med en spindel på.

Barnen blev direkt förtjusta och jag antar att det är de glada färgerna och den fina bilden på som attraherar. Och sen gillar de tetradricka i största allmänhet så jag antar att det bidrar också… ;) Men nu har vi hunnit använda dem några gånger och inte en gång har det tagit ur drickorna ur hållaren.

tetrahållare

tetrahållare

Funkar den?

Alltså faktiskt! Det går fortfarande att spilla och om man trycker tillräckligt hårt på tetrahållaren så rinner drickan upp och ur genom hålet. Men det krävs så pass hårt tryck att det inte är någon risk om man bara håller drickan i handen för att dricka.

Så jag får nog faktiskt påstå att Carl Oscars tetrahållare fungerar och är en rolig pryl! Jag gillar ju smarta lösningar på vardagsproblem och detta är ett exempel på en sådan.

Köp ett 4-pack tetrahållare hos Lekmer.se

tetrahållare