Gneis Abisko

Gneis AbiskoTestperson

D är 6 år och har testat Gneis Abisko skaljacka i storlek 128. Medtestare har varit D´s föräldrar. Denna jacka upplevs normalstor i storleken.

Barnvänlighet

D har själv klarat alla moment i påklädning och justering av över. jackanfunktioner. Han har inte använt luvan speciellt mycket men allt annat använder han själv. Medtestarna har noterat att jackans dragkedja är ganska trög att dra upp men det är inget som D har påtalat eller reagerat Denna jacka har en vattentät dragkedja och denna typen av dragkedja tenderar att vara ganska tröga att dra upp. Reds. anm.)

Rörelsemöjlighet

Bra! Han har klättrat, sprungit, cyklat och lekt vid många olika tillfällen i många olika situationer och har gillat jackan Gneis Abisko. Medtestarna har inte märkt att han har hindrats på något sätt.

Vattentålighet

Bra, klarat det den utsatts för än så länge. Både hopp i vattenpölar och regnskurar har hållit D torr och varm.

SlittålighetGneis Abisko

Bra! Jackan är väl testad och märks knappt på den att den är använd, upplevs som mycket bra slittålighet. 

Andningsförmåga

Inte upplevt att han blivit svettig, men ej använd under sommaren. Dock använd under höst, vinter och vår med olika värmande lager under för att anpassa efter väder och temperatur.

Sammanfattning

Både kardborre och resår i ärmsluten. Bra jacka som är snygg. För få och för små reflexer. D: Inte så skön i tyget inuti men annars bra. Gedigen jacka med bra funktioner och lättanvänd. Lite trög i blixtlåsen.

(Föräldrarna som var med och testade jackan gillade den så pass mycket att de försökte köpa en till sig själva men den finns tyvärr inte (än?) till vuxna utan bara barnen får njuta av denna bra jacka. Reds anm.)

Kolla in Gneis Abisko.

Gneis Abisko

999kr
8.8

Barnvänlighet

8.0/10

Rörelsemöjlighet

9.0/10

Vattentålighet

9.0/10

Slittålighet

9.0/10

Pros

  • Både kardborre och resår i ärmsluten
  • Bra jacka som är snygg

Cons

  • För få och för små reflexer
  • Inte så skön i tyget inuti