Vi som driver Utebarn.se heter Emma och Jenny. Vi har ett stort intresse och en gedigen erfarenhet av friluftsliv under många år. Då vi själva har barn har vi också tillskansat oss kunskap om barn och friluftsliv, hur det är att vandra med barn och vad för utrustning som behövs för att barnen ska ha bra förutsättningar för att gilla att vara ute lika mycket som vi själva! Förutom våra egna barn har vi båda fått erfarenhet av aktiviteter för och med barn i och med jobb i ideella verksamheter (ffa Friluftsfrämjandet och CISV) med barn under många år.

Vi drivs av glädjen i att vara aktiv och utomhus med barn och vill gärna visa på att det inte nödvändigtvis måste vara så svårt och komplicerat. I många fall uppskattar barnen pinnplockning i parken lika mycket som vi uppskattar en tvåveckorstur i fjällen… Och om du är sugen på den där tvåveckorsturen i fjällen med dina barn så kommer även du att hitta massor av bra tips och inspiration att ge dig ut! Och har du frågor eller något att tillägga så tveka inte att kontakta oss!

Vår testpanel

Vår testpanel består av ett antal familjer med barn i olika åldrar, i nuläget i åldern 0-7år. Det som de alla har gemensamt är att de har ett intresse av att vara ute med sina barn. Alla testfamiljer har lång erfarenhet av att vara ute med barn i olika former. Vi testar produkter som vi tycker är intressanta och användbara för barn som är ute mycket. Det vi mest gör är användartester, dvs. vi låter barnen använda produkterna i sin vardagliga miljö och analyserar och testar hur produkterna fungerar i praktiken. Vi värdesätter att det är flera familjer som testar då vi vill få flera föräldrar och barns åsikter.

Träffa vår testpanel!

Samarbeten

Vi samarbetar gärna med företag eller organisationer som kan vara av intresse för våra läsare. Det kan handla om annonsering, produkttester, tävlingar eller redaktionellt innehåll. Har du en idé som kan passa så hör av dig så kan vi se vad vi kan hitta på.

Vill du göra ett samarbete med oss? Kontakta oss gärna!

Läs vår PR-policy.

Press

Läs gärna vår press-sida där vi samlar alla tillfällen där vi syns i media.