Utemaning 2019 – Tack för året som gått!

Tänk att det nu har gått över ett helt år sen vi la upp den första Utemaningen!
Vi kom på Utemaningsidén sent hösten 2018 och funderade över om vi skulle kunna dra det i hamn. Men vi ville verkligen göra en skillnad och inspirera fler att komma ut med sina barn. För är det något som vi brinner för är det att fler barn skall få komma ut mer och få röra på sig mer. Allt för att arbeta emot den hemska trenden att barn rör på sig mindre och mindre och detta ger hälsoeffekter vi inte vill ha!
Och nu sitter vi här några dagar in i 2020 och 2019 är helt plötsligt över…. Och vi har publicerat hela 53 olika utemaningar under året. Och nu är det över.

Men över är det aldrig… För vi slutar ju inte arbeta med dessa frågro och banken med alla Utemaningar finns kvar och vi kommer fortsätta jobba med detta för att sprida till ännu fler föräldrar och vuxna som jobbar med barn. Så håll utkik och fortsätt tipsa andra föräldrar som kan ha nytta av våra Utemaningar för att komma ut lite mer. Vi återkommer!

Tack för 2019 alla!

Mer om Veckans Utemaning

Veckans Utemaning lanserades första gången 2019. Dessa var väldigt uppskattade av våra läsare och vi har fått önskemål att köra igen. Så 2021 kör vi en repris på våra uppskattade Utemaningar. Häng på!

Gå med i vår VIP Facebook-grupp och berätta att ni utfört veckans Utemaning: https://www.facebook.com/groups/1178124189011639 

Lägg gärna upp en bild på Instagram för att inspirera ännu fler att anta veckans Utemaning. Tillsammans kan vi få fler barn i rörelse. Använd hashtagen: #Utemaning och tagga gärna oss @utebarn.se så vi få se alla härliga bilder. 

Veckans Utemaning

Utebarn.se är initiativtagare av Veckans utemaning och vårt syfte är att öka rörelsen hos barn. Endast 1/3 av barnen i Sverige rör på sig tillräckligt och stillasittandet är som störst när barnen är hemma med sina föräldrar. Det vill vi ändra på. Vi vill hjälpa föräldrar att hitta idéerna och inspirera till mer rörelse i vardagen. Det behöver inte vara så svårt och vi garanterar att ni kommer få många roliga stunder ihop!

Funderar du fortfarande på om Veckans Utemaning är något för dig? Sluta fundera och haka på! Genomför det på ett sätt så det passar dig så kommer det bli super roligt! 

Kampanjen stöds av våra vänner på Gneis som gör funktions- och utekläder för barn av hög kvalitet. Gneis har precis som vi en passion för att barn ska få vara ute och röra på sig mer. 

Gneis funktionskläder

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *