Test av Leaf vattentät sko till barn

Leaf

Höjd: Medelhög sko

Sula: Sneakerssula som funkar fint på grus men när det är blöt sten/asfalt/gräs så blir sulan väldigt hal.

Knäppning: Två kardborrespännen

Barnperspektivet: Lätta att spänna så hårt som barnet önskade för att kunna springa bra! Sköna och lätta! För hala att klättra på klippor med….

Pris: 389kr – 599kr (Vi köpte dem 2017 sedan för 350kr på Team Sportia)

Fördelar: Lätt, mjuk och skön sko! Härlig att springa i! Bra med kardborrespänne så att barnet själv kan ta av och på sig skorna! Vettigt pris! Vattentäta!

Nackdelar: Kvalitetsmässigt märks det att det är skor i en lägre prisklass. Efter ett barns användande är de rejält slitna både på sulan och i tyget, tveksamt om de går att ärva till ett syskon en hel säsong till. Sulan blir riktigt hal när det är blött ute.

Sammanfattning: Ett bra alternativ av vattentät sko i den lite lägre prisklassen. En mjuk och skön sko som förmodligen fungerar jättefint som förskolesko på gården och på lekplatser. Men vi vill verkligen lägga in ett observandum på hur hal sulan blir när det är blött. (OBS! Under en kortare period lånade vi en annan vattentät sko från Leaf till lillasyster och den var inte alls lika hal. Och om vi nu kollar igenom höstens sortiment från Leaf verkar denna hala sula vara helt utbytt! Reds. anm.)

Köp Leaf vattentät sko till barn hos Lekmer.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *