Sommarbingo för äventyrliga utebarn 2021

Sommarbingo för äventyrliga utebarn 2021? Har ni redan hunnit sätta planerna för sommaren 2021? Eller har ni som vi, avvaktat lite för att se hur pandemin och dess tillhörande restriktioner kommer att påverka sommarens planer? Som en liten överraskning för familjerna här hemma har vi satt ihop ett litet (oh, well….) sommarbingo med inte mindre än 49st görbara näräventyr.

Och såklart vill vi dela med oss av vårt sommarbingo för äventyrliga utebarn 2021! Printa, dela ut till vänner och bekanta eller utmana grannen. Första bingo i form av fyll rad/spalt bjuder kanske på nästa utsmiddag? Och den som först fyller brickan med kryss får njuta en äventyrshelg med bästa vännerna?

Vill du lätt hitta till de olika utebarns-aktiviteterna som vi tipsar om på bingobrickan? Följ länkarna här nedan:

Utebingo – finns i tre svårighetsgrader. För små barn, för lite större barn och för vuxna barn. Men utmana gärna! Kanske är 3-åringen snabbare än farmor?

Aktivitetskort – finns för två åldersgrupper. 2-5år och 6-10år. Men alla går att anpassa till att passa hela släkten eller till barnkalaset.

Prova ett nytt äventyr – vill du ha hjälp längs vägen? Då vill vi tipsa om Friluftsfrämjandet som har massor av äventyr i hela Sverige (och Japan om du råkar bo där?).

Nu kan väl äntligen sommaren dra igång! Sommarlovet står runt hörnet, häggen har här i söder för längesen blommat ut och syrenen står i full blom. Nu längtar vi till långa ljusa dagar, bad och mycket tid ute med familj och vänner. För även denna sommar verkar friluftslivet och ute vara det nya inne. Underbart och härligt tycker vi! Men glöm inte att också vara rädda om vår natur så att vi alla kan njuta av den länge. Ta hem ditt skräp, släck din lägereld (och göm den sedan väl om du inte använt färdiga eldstäder), ta reda på vad som är godkänt att göra och inte göra i ett naturreservat. Och det som ska bli vår nya förändring i friluftslivet 2021, ta med det använda toapappret hem. En skitsak kanske, men nu börjar vi bli riktigt många ute och då behöver vi ta hand om naturen ett steg till. Och slutligen, hoppas ni får många härliga äventyr med vårt Sommarbingo för äventyrliga utebarn 2021!

sommarbingo 2021

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *