Skalplagg som är funktionella och snygga!

Välkomna våren!

Preppa barnens vårgarderob med funktionella och snygga plagg! Följ vår miniserie i fyra delar. Vi tipsar om accessoarerna som lyfter, skalplaggen som är basen, skorna som är lekvänliga och inte minst de vanliga kläderna som inspirerar till äventyr! Här är några av våra vårfavoriter på skalplagg som är funktionella och snygga!

Varför ska skalkläder för barn bara vara funktionella? För oss är det såklart absolut viktigast att skaljackan håller tätt och skyddar för väder och vind. Och inte minst klarar att ärvas till andra barn utan att tappa för mycket av funktionen.

Men i ärlighetens namn, visst är det härligt de gånger som skalkläderna också är snygga!

Vårsnygg skaljacka och tåliga skalbyxor!

Några av våra favoriter bland skaljackorna denna våren är Gneis Speed Shell, Gneis Turmalin och Bergans Knatten. Starka färger som gör att barnen syns bra! Några av dem har vi testat tidigare.

Köp Gneis skalkläder i Gneis webbutik.

Köp Bergans Knatten skalkläder på Outnorth.

Läs vårt test av Gneis Turmalin skaljacka och skalbyxa. En av våra tidigare absolut toppfavoriter! Ser du sprunden på båda sidor av jackan? Superbra för att öka barnens rörelsemöjlighet!

Läs vårt test av Bergans Knatten skaljacka. En rejäl jacka i behagliga färger. Dock aningen små i storlekarna så välj hellre en större än en mindre.

Skalplagg som är funktionella och snygga! Skalplagg som är funktionella och snygga!Skalplagg som är funktionella och snygga!Skalplagg som är funktionella och snygga! Skalplagg som är funktionella och snygga!Skalplagg som är funktionella och snygga!

Skalplagg som är funktionella och snygga!

Kombinera med en vindfleece

Läs gärna mer i vårt inlägg Vindfleece – vårens bästa plagg!

Vindfleece - vårens bästa plagg!

Tidigare inlägg i serien

Läs inlägget om att Matcha in vårens accessoarer!

matcha in våren

Läs inlägget om Lekfulla kläder för små äventyrare!

Lekfulla kläder för små äventyrare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *