Lekfulla kläder för små äventyrare!

Lekfulla kläder för små äventyrare!

Kläderna som stimulerar till aktivitet och rörelse. Mjuka och sköna ska de vara! Inte sitta åt och inte strama. Full rörelsefrihet och låter barnen springa, krypa, klättra och göra kullerbyttor. Här är några av våra favoriter.

Byxor som tål tuffa tag?

Vi startar nu upp ett test med två par byxor som ska tåla tuffa lekar och hårt slitage. Är du också nyfiken på dem? Kolla in länkarna nedan.

Gneis Glimmer friluftsbyxa – en ofodrad byxa som finns i strl 74-116.

Gneis Magma Tech friluftsbyxa – en byxa med stretchpaneler för ökad rörelsefrihet. Ska bli spännande att se ev slitage på knäna! Finns också i en slim-modell.

Perfekta syskonmatchningen!

Tröjan på bilden nedan har vi haft som syskonmatchning hela hösten och vintern. Och den kommer i två andra färgställningar nu inför våren, en med vit botten och en med mörk botten. Lekfulla kläder för små äventyrare! Hos Lindex.com.

Lekfulla kläder för små äventyrare!

Klänning för barn som leker?

Klänning är ibland en begränsning för barn som leker. När de kryper eller klättrar är klänningen ofta i vägen och barnen tenderar att krypa eller klättra in i den. Tunikor är ofta lite kortare och kan därför vara ett alternativ till barn som älskar klänning. En tunika i ballongmodell som den på bilden ovan tycker vi också är lite bättre då den inte är så vid i kjolen.

Tunika med tryck från skogen, mjuk och lekvänlig! Just den här köpte vi i höstas, men vårens ljusare print finns att hitta på Lindex.

Lekfulla kläder för små äventyrare!

För de minsta äventyrarna!

Matcha body och mössa med tryck från skogens liv. (Bilderna lånade från Lindex.com.)

Här kan du köpa mössan på Lindex.com.

Här kan du köpa bodyn på Lindex.com.

Lekfulla kläder för små äventyrare! Lekfulla kläder för små äventyrare!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.