Hej du läsare!

Hej du läsare!

Vi på utebarn.se har nu funnits som onlinemagasin i ungefär tre år. Men det senaste 1,5 året har vi successivt ökat och förändrat både innehåll och utseende. Och vi finns ju numera också både på Instagram och Facebook! Vi vet att många av er följer oss där och det är vi väldigt glada för!

Vi får också en hel del frågor från er läsare! Framför allt via mail, men också via våra sociala medier. Och för att ytterligare göra det lättare för er att kommunicera med oss startar vi nu igång kommentarerna till våra inlägg! Vi hoppas att ni kommer gilla det! Det blir lättare för er att tipsa andra, att ställa följdfrågor och för oss att se vem ni är som följer oss!

Så om du redan nu har några frågor du tycker att vi ska svara på, eller några funderingar vi ska ta upp så kommentera gärna! Du kanske har världens bästa tips på utelekar? Du kanske som så många andra undrar varför vi gillar skalkläder bättre än galon? Du kanske också, liksom vi ibland, har en sån där riktigt trött dag av alldeles för lite sömn… Eller så fick du en sån där ovanlig lyckonatt där alla barnen sov heeeeela natten? Fast det där sista undrar jag om det någonsin kommer hända…. :)

Hösten är på intåg så ut och njut av en fin helg!

/Emma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *