Låt accessoarerna matcha in våren!

Välkomna våren!

Låt accessoarerna matcha in våren! Ladda för vår, sol och långa sköna dagar utomhus. Preppa barnens vårgarderob med funktionella och snygga plagg! Följ vår miniserie i fyra delar. Vi tipsar om accessoarerna som lyfter, skalplaggen som är basen, skorna som är lekvänliga och inte minst de vanliga kläderna som inspirerar till äventyr!

Klassiska ränder i blått

Polarn O. Pyrets klassiska ränder går liksom aldrig ur tiden. Syskonmatcha, kompismatcha eller familjematcha. Deras randiga accessoarer finns i alla storlekar! Välj mellan klassiskt blått och rött eller kör på säsongens mer pastelliga färger.

Hitta din favorit bland randiga mössor från Polarn O. Pyret.

Tunna stickade vantar är ett måste för svala vårdagar! Våra favoriter är de i ull från Polarn O. Pyret.

Låt accessoarerna matcha in våren!

Matcha med gult – solens färg!

Låt våren komma tidigt i år, låt solens ljus gå igen i barnens accessoarer! Matcha med gult! Ljusets och solens färg! Här har vi matchat ihop gammalt med nytt och ljust med mörkt. Skorna från Kavat är köpta begagnat och mössan från Polarn O. Pyret är ny. Vill du också matcha med gult i vår? Se våra länkar där du kan hitta liknande produkter!

Gula kavatskor (ja andra färger också såklart!) kan du hitta på Lekmer.se !

Den fina randiga mössan hittar du hos Polarn O. Pyret.

Låt accessoarerna matcha in våren!

Skyddande skalvante för blöta lekar!

För lekar bland vatten och lera passar en tunt fodrad skalvante klockrent! För något år sedan fick vi prova en skalvante från Gneis för att göra en recension. Denna vante blev en sådan favorit att vi nu själva köpt ett par!

Under kalla (från ungefär noll grader och neråt) dagar har vi haft en tunt stickad ullvante från Polarn O. Pyret innanför. Och vid lite varmare dagar har denna vante fungerat som enda vante.

Här kan du köpa Gneis skalvantar.

Låt accessoarerna matcha in våren!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *