Missa inte utebarns nyhetsbrev!

ÄNTLIGEN! Nu är det på gång!

Nyhetsbrevet som varit så efterfrågat och önskat är nu äntligen på gång! Länge har ni väntat, ni som föreslagit och velat ha ett nyhetsbrev från oss. Och nu slipper ni vänta längre. Nu går det att anmäla sin e-post för att inte riskera att missa första brevet! Få tipsen du inte visste du behövde, läs om nya utelekar och aktiviteter och få en försmak av våra bloggares senaste inspirerande inlägg.

Ligg steget före!

Framför allt kommer nyhetsbrevet se till att du ligger steget före! Du som prenumerant kommer att få tipsen inför kommande säsong innan den är här. Hur ska du klä dina barn när vintern är på gång? Kom kylan och första minusgraderna som en överraskning i år också? Riskera i fortsättningen inga frusna fingrar eller missade snödagar, var beredd med overall och vintervantar redan innan snön kommer.

Kom höstens regn och rusk innan ni hunnit prova regnklädernas storlek efter sommaren? Få påminnelser i lagom tid inför säsongsbyte och var redo med bra kläder och skor till barnen när förskola och skola startar igen efter sommarledigheten.

Tips på aktiviteter

Vi kommer givetvis också att tipsa om olika utelekar och aktiviteter du kan göra tillsammans med ditt barn. Bli inspirerad till att öka ditt barns aktiva timmar utomhus! Var med och skapa en framtid för ditt barn med rörelseglädje och minskat stillasittande! Vi ger dig redskapen!

Ta del av våra tester och recensioner

Vi gör löpande tester och skriver recensioner av både vagnar, kläder, bärselar och bärstolar,

Och för att inte heller du ska missa alla spännande nyheter, bra kunskaper och aktivitetstips så prenumerera du också!

[et_bloom_inline optin_id=optin_4]

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *