Underställ på när temperaturen sjunker!

Underställssäsongen är på intåg! Nu är hösten här fullt ut! Löven faller från träden, luften känns krispig och regndagarna avlöser härliga soliga höstdagar! På termometern ser vi också att det är höst och faktiskt också att vintern lite smått börjar närma sig. Se till att vara förberedd med bra kläder för barnen INNAN första vinterdagen är här! Vi vill därför gärna ge er lite råd om hur ni bäst klär era barn, ja och er själva såklart, för lager-på-lagerprincipen är ju givetvis applicerbar även på vuxna!underställ

För den som vill läsa mer ingående om de olika lagerna går det att läsa de separata sidorna:
Läs mer om Lager 1 – Underställ
Läs mer om Lager 2 – Värmande mellanlager
Läs mer om Lager 3 – Skalkläder

Men här följer en kortfattad sammanfattning. Lager-på-lagerprincipen innebär att klä sig i 3 lager. Underst ett värmande underställ som helst är av ull (eller möjligen syntet). Nästa lager är ett värmande mellanlage som kan anpassas efter yttertemperaturen. En tunn fleecetröja, en tjock ylletröja eller kanske till och med en tunn dunjacka. Ytterst ett skyddande skal som skyddar mot vind och väder och som är vattentätt!

Just nu vill vi tipsa om att Polarn O. Pyret har 20% rabatt på sina underställ veckan ut!! Polarn O. Pyrets underställ har liksom deras övriga kläder fantastisk kvalitet så de går att ärva till flera barn. Eller så sikta på begagnat.

Och så vill vi gärna tipsa om att Gneis har underställ för hela familjen. Just underställen har vi inte testat men om de är i samma grymma kvalitet som deras skalkläder så är de verkligen kanon!