Resa med barn – vi söker tips!

Nu närmar det sig avresa för mig, Emma och min familj! Vi har lånat ut vårt hus hela oktober! Det är ju SÅ skönt att veta att det är någon som bor hemma i vårt hus, passar vår katt, tar in posten och vattnar blommorna. Och inte minst, rör sig i huset när vi är borta! SÅ skönt!

Och snart är det alltså dags! Vi ska göra en långflygning i två etapper, mellanlandning i London, och sen landar vi slutligen i Phoenix. Så först och främst behöver vi alla era tips om hur en flyger en behaglig långflygning med två barn på 4 och 2 år! Vi har gjort en likadan långflygning tidigare, men då var vår stora bara precis över 1 år och det är verkligen stor skillnad!

Sen ska vi hyra bil, japp redan bokat!, som vi kommer att ha under hela resan. Ett hus har vi hyrt så framförallt kommer vi bo på ett ställe hela tiden. Men även göra någon avstickare en eller ett par dagar. Utöver alla dagsvandringar och dagsutflykter vi har planerat. Så tips för bilresor tar vi också tacksamt emot!

Sen ska vi vandra en hel del! Mycket dagsvandringar med våra två barn på 4 och 2 år. Så om ni har en massa bra tips där också tar vi mer än gärna emot dem! :)

resa med barn

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *