Bilbanetejp

Även utebarn är ju inne ibland. Och behöver få leka. Hemma är ofta barnrummen fyllda med leksaker och inredning och ändå har barnen tråkigt ibland… och förmodligen är det som de äldre sa när jag var liten, att det är nyttigt att få ha tråkigt ibland…. för det är ur det tråkiga som otroliga fantasier och stormande lekar kan ha sitt ursprung! Och ofta är det bara det enkla som ger inspiration till de där otroliga lekarna!

Något väldigt enkelt, men SÅ smart är något vi fick tips om av en vän. Bilbanetejp. Bilbana på rulle. Hur genialiskt är det inte för ett fordonsälskande barn?! Bara rulla ut, klistra fast och börja lek! Så enkelt att ha med på resa! En bil eller två och en rulle är allt som behövs för att leken ska vara igång!

bilbanetejp
Vi testade när vi var på resande fot förra veckan och det blev succé direkt! Inte bara vår stora E som är tokig i bilar uppskattade bilbanetejpen utan även de två tjejerna som bodde i samma skidstuga tyckte det var roligt! Stolar blev till parkeringsgarage, bordet blev en tunnel och ojoj vad vi fick tillsägelser när vi korsade vägen på annan plats än på övergångsställena!!

bilbanetejp
Tejpen som är målad maskeringstejp var lätt att sätta dit, lätt att ta bort och lämnade inga märken efter sig på plastgolvet. Nu lät vi bara den sitta en dag men gissningsvis går det att låta den sitta åtminstone några dagar utan problem! I förpackningen ingår 25m tejp och en bil. Tejpen finns också som järnvägsräls för den som hellre vill köra tåg!

Köp bilbanetejp hos Bluebox.se