Utebarn söker gästbloggare!

Är ni vår nästa inspirerande familj?

Vi vet att många av våra följare uppskattar inspirationen av andra familjers små och stora äventyr. Både de långa och de där som är lite enklare att få till i vardagen. Så nu söker vi efter ett antal familjer som vi och våra läsare kan få följa under året. Har ni spännande planer och projekt på gång? Planerar ni en långtur i fjällen? Eller är ni duktiga på att få till de där små äventyren i vardagen?

Tveka inte att söka till våra platser för gästbloggare!

Vad söker vi?

Vi söker dig som har ett spännande äventyrligt år framför er. Kanske har ni redan äventyret planerat in i minsta detalj, kanske har ni en lista på 100 små äventyr (låna gärna idéer från vårt avslutade projekt #100småäventyr). Allra helst får vi vara med på äventyren, i form av text, bild och/eller film!

Vi söker både er som har en tidigare vana av att blogga, skriva och fotografera, men vi söker också er som aldrig förr gjort något sådan men har en brinnande lust att vilja vara ute med era barn! Vi guidar er genom processen, det viktiga är att ni har en vilja och en längtan efter att genomföra era stora eller små äventyr!

Då vi just nu jobbar för att bredda vår målgrupp söker vi familjer med barn i olika åldrar. De små barnen som inte går själva men som har en eller ett par föräldrar som gärna är ute på olika friluftsäventyr. De mellanstora barnen som kanske är i åldern 3-7 år. Och så söker vi efter dig med lite äldre barn på kanske 8-15 år. Och kanske är det så att ni har barn i olika åldrar och vill dela med er av de erfarenheterna ni får? Hör av er! :)

Begränsat antal platser!

Vi har ett begränsat antal platser för hur många gästbloggare vi har möjlighet att ta emot. Vänta inte för länge med din ansökan! Vi kommer att fylla platserna efterhand som ansökningarna kommer in!

Vi ser fram emot att just du vill bli vår gästbloggare under 2018! Skicka ett mail till info (@) utebarn.se med din ansökan!

Tidigare gästbloggare

Nuvarande gästbloggare är (utöver utebarns egna redaktionsmedlemmar Emma och Jenny) Erika och Maria. Erika skriver om sina vardagsäventyr med sonen och Maria skriver dels om den stora passionen skidåkning men också om större och mindre äventyr som familjen gör.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *