Test av Kuling tumvantar Winter Mittens Eskimo

Vilket märke testar ni? Kuling – Tumvantar “Winter Mittens Eskimo”
Vilken storlek har barnets testkläder?
6-8 år.
Och vilken storlek har barnet vanligtvis i kläder? Hon är 7 år gammal.
Hur upplever ni storleken? Storleken passar bra och handsken fungerar utmärkt med linervantar under.
Hur har ni tyckt att passformen varit? Handsken har en lång dragkedja som underlättar påtagningen och mudden är tillräckligt lång för att den ska kunna dras upp långt över eller under jackärmen.
Färg?
Classic Navy. Blekt? nej ingenting
Är testkläderna begagnade eller nya? Nya
Har ni tvättat testkläderna? Nej
Slitna partier?
Nej inget slitage
Har barnet blivit blött igenom någon gång? Nej
Om nej: berätta om hur det använts i blött väderlag Handskarna har använts under skidsemestern där det var blandat väder inklusive töväder. De har använts vid skidåkning och lek i snön på lekplatser och snöhögar.
Om nej: har det varit tillräckligt med detta som enda? Då M ofta fryser om händerna så var kombinationen mellan ett par linervantar och dessa  som hållit värmen och vätan en väldigt bra lösning och gjorde valet enkelt när vi var i kylan. I vardagen använder hon helst handskar istället för tumvantar. Den skånska vintern har denna säsong ännu inte krävt något riktigt varmt alternativ vilket gjort att andra handskar utan vantar under varit tillräckligt.
Kan barnet själv klä på/av sig? Ja, har ibland använt sig av dragkedjan och ibland utan dragkedjan. Har själv kunnat knäppa dragkedjan.
Barnets upplevelse och spontana kommentarer? När man inte har några linervantar under är de jättemjuka och sköna att ha på. Vantarna har hållit värmen bättre än de andra vantarna som hon har haft tidigare skidsemestrar.
Testfamiljens totala upplevelse av testkläderna? En bra tumvante som även fungerat både som enskild vante och tillsammans med tunnare vante under.
Är plagget nu efter er användning i sådant skick att ni skulle kunna tänka er att köpa ett motsvarande i det skicket? Ja

Kolla vilka Kuling vintervantar som finns hos Babyshop.se

Test av Kuling tumvantar Winter Mittens Eskimo

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *