Självhäftande namnlappar för att märka barnens kläder

Tappas det bort strumpor, mössor och vantar i oändlighet på förskolan? Självhäftande namnlappar för att märka barnens kläder kan lösa problemet!

Vi har i flera år använt sådana självhäftande namnlappar för att märka barnens kläder och är väldigt nöjda. Så därför vill vi gärna tipsa er som inte hittat lösningen på borttappade kläder än. :)

Du kan köpa självhäftande namnlappar för att märka barnens kläder hos Namnlappar.se !

Självhäftande namnlappar för att märka barnens kläder

Självhäftande namnlappar för att märka barnens kläder!

De sitter kvar!

Faktum är att de här namnlapparna sitter kvar! Tvätt efter tvätt sitter de kvar. Någon enstaka lapp har spruckit, men det har endast varit då de suttit på plagg som har mycket resår. Så tipset är där att sätta fast namnlappen på så slät yta som möjligt.

Ökar andrahandsvärdet på plagget

Vi har också förstått att onamnade plagg är lättare att sälja begagnat. Och om en använt självhäftande namnlappar för att märka barnens kläder blir plaggen onamnade igen när lappen dras bort inför försäljning.

Allt går att märka

Dessa namnlappar går ju såklart att sätta på kläder, märk gärna alla kläder för att underlätta för personalen på förskolan exempelvis. Och då menar vi verkligen alla kläder! Mössor, vantar och strumpor är det som framförallt tenderar att försvinna ner i den där stora upphittat-lådan… Men också tröjor, t-shirtar, byxor, klänningar och skor är supersmart att märka!

Även solglasögon, gosedjur, ficklampor och leksaker är smarta saker att märka! Allt som har en slät yta går eg att sätta en liten klisterlapp på. På så sätt har barnen här kommit på att de kan hålla koll på vems röda blixtenbil som är vems… :)

Små barn känner själv igen sitt märke!

Välj gärna samma figur och färg på märkena om du köper nya. För även barn som inte ännu kan läsa sitt eget namn känner igen sin namnlapp! En del familjer väljer att endast skriva ut barnens efternamn för att kunna märka alla barnens plagg endast en gång. Men vi har sett fördelarna med att ha egna lappar för varje barn. Det gör också att de leksaker, prylar eller klädesplagg som de har likadana helt plötsligt går att skilja utan att en som förälder behöver gå in och medla… :)

Du kan köpa självhäftande namnlappar för att märka barnens kläder hos Namnlappar.se !

Läs gärna fler bra tips i vårt inlägg förskoletips och kläder och skor.

Självhäftande namnlappar för att märka barnens kläder

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.