Nissebrev.se – Nissebus i all enkelhet

Älskar dina barn också alla Nissebus / Nissehyss som har börjat bli en ny tradition i Sverige? Små tassande fötter hörs tidiga morgnar när barnen med tindrande ögon studsar upp ur sina sängar för att lista ut vilket bus Nisse har gjort just den här natten. Nissebusen är på väg att bli lika självklara som självaste jultomten på den stora dagen. Och kanske känner du också igen bilden av alla föräldrar och förskolepedagoger som vänder ut och in på sig själva för att hitta på nya spektakulära bus. Men! Nissebrev.se (eller Sagor och andra brev som de nu bytt namn till) som vi började jobba med 2020 har gjort det enkelt för oss! Här berättar vi hur och du hittar även en rabattkod som ger dig 10% på deras Nissebrev.

Nissebrev
Nissebrev Julkalender och Minikit från Nissebrev.se.
Nissedörren är köpt på TGR för ett par år sedan…

Nissebrev.se – Nissebus i all enkelhet

Nissebrev.se eller Sagor och andra brev.se som de nu heter har gjort superfina små färdiga brev som blir som en liten saga att läsa för barnen varje dag fram till jul. Enkla att beställa och finns i olika versioner för ett eller flera barn samt för hemmabruk eller för förskolor. Och! Det finns dessutom 4 olika årsversioner. Det innebär att du på så sätt har säkrat Nissebus fler år framåt!

För att göra Nissebrev Julkalender ännu mer magisk kan man köpa till det lilla kitet bestående av en tomteluva, en magisk sten och två pyttesmå (!) tärningar.

Innehållet i de olika nissebreven vill vi såklart inte avslöja i förväg men vi kan lova att ni inte blir besvikna! Varje brev innehåller en liten kort saga, ett litet bus eller ett mindre uppdrag. Breven är inte datumstyrda så du kan själv bestämma vilken dag som de olika breven passar bäst i er vardag.

Det medföljer dessutom en liten överskådlig sammanfattning om vad de olika breven innehåller. Allt för att göra det enkelt för dig som Nissebus-anordnare att förbereda i god tid, eller preppa kvällen innan buset ska presenteras för barnen.

Lycka till och glöm inte använda rabattkoden ”UTEBARN” när du beställer dit Kit och ditt Nissebrev Julkalender så får du 10% rabatt på ett helt köp.

nissebrev

Rabattkod hos Nissebrev.se och Sagorochandrabrev.se

För dig som vill förenkla vardagen och få mer tid och energi till annat så vill vi gärna ge dig rabattkoden: UTEBARN hos Nissebrev.se så kan du själv testa på färdiga brev! Denna kod ger dig 10% rabatt på ett helt köp och genererar några kronor till oss på Utebarn.se för att vi ska kunna fortsätta hålla sajten igång.

Nissebrev med en twist

Vi här på Utebarn.se vill ju verka för att barn får spendera tid utomhus! Så vi har alltid gjort en liten utomhustwist på våra Nissebus. Vill du läsa mer om dem så tipsar vi om vårt inlägg Din kompletta guide till 24 Nissebus!

nissebrev
En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *