Regnskydd till cykelstol

Vi på utebarn.se får ibland lite frågor skickade till oss och då vi tänker att det ju mycket väl kan vara fler som funderar över samma sak brukar vi (anonymt såklart!) publicera både frågor och svar här. För att fler ska kunna hitta bra information här hos oss på utebarn.se ! Har du någon egen fråga får du mer än gärna höra av dig på info (@) utebarn.se . 

Hej utebarn.se!

En vän letar efter regnskydd till cykelstol på pakethållare. Vet ni någon bra eller var man kan hitta det? Hälsningar Emelie

Regnig cykling

Vill du gärna inte cykla med ditt barn i cykelstolen för att det regnar? Det kan finnas många anledningar till varför, men två av dem borde rimligen vara för att antingen cykelsitsen är blöt eller för att barnet ska bli blött av regnet. Vill du liksom Emelies vän ovan hålla dig och ditt barn torr när ni cyklar i regn?

Vi har några lösningar och tips på regnskydd till cykelstol!

Regnskydd till cykelstolen

Här är ett förslag till regnskydd till själva cykelstolen. Smart att sätta på när cykelstolen inte används så att den garanterat är torr när barnet sen ska sitta där! Detta regnskydd till cykelstolen går att köpa på cykelkraft.se och det är därifrån vi lånat bilden!

regnskydd till cykelstol

Regnskydd för barnet i cykelstolen

Hamax regnskydd för cykelstol går att köpa på XXL.se och det är därifrån vi lånat bilden nedan.

regnskydd till cykelstol

Tullsa regnskydd för barn som sitter i en cykelstol kan köpas på Bamba.se och det är också därifrån vi har lånat bilden nedan!

regnskydd till cykelstol

Torr sadel för dig också

Vill du också sitta torrt när det regnat? Sätt en plastpåse över sadeln när du cyklat klart. Eller ha en disktrasa sittande under sadeln som du kan ta fram och torka din sadel med. Gillar du hellre roliga prylar? Då kan vi tipsa om ett regnskydd till din cykelsadel! Vaude gör regnskydd till cykelsadlar och de går att köpa på bikester.se och det är också därifrån vi lånat bilden.

regnskydd till cykelstol

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *