Polarn o. Pyret skalbyxa

Testperson

E 2 år har provat Polarn o. Pyrets skalbyxor i storlek 86 och har normalt 92 eller 86/92 i kläder. Medtestare är E´s mamma. pop skalbyxor

Barnvänlighet

Kan lätt dra de på sig, men behöver hjälp med att knäppa dragkedjan i sidan i midjan. Då han är så pass liten har han även behövt hjälp med att få på sig hängslena men hade nog egentligen inte behövt hängslena då byxorna sitter på bra ändå.

Rörelsemöjlighet

Bra och smidiga byxor. Känns tunna men ändå rejäla. Lite böjning i knäna. Kardborre i benslut gör att de är lätta att dra över stövlarna!

Vattentålighet

Tyget ser ut att dra åt sig väta men han är helt torr under!

Slittålighetpolarn o pyret skalbyxor

Byxorna syns att de är använda, lite ruggiga i ytan men ingen reva eller hål trots att E är barn nummer 3 som använder dem!

Andningsförmåga

Mycket bra upplever vi det som!

Sammanfattning

Polarn o. Pyrets skalbyxa är en skalbyxa som håller vad de lovar. De vi har testat har några år på nacken och E är barn nummer 3 (åtminstone) som slitit på dem och än håller de honom både varm och torr. Nu har de blivit för små och packats undan i väntan på att lillasyster ska växa i dem. Gillar byxorna totalt. Gillar att de är lätta att klä på och smidiga att röra sig i samtidigt som de känns rejäla och tål tuffa tag. En favorit!

Läs mer om Polarn o. Pyrets skalbyxor

Läs mer om vad Polarn o. Pyret säger om skalkläder