Pärlplatteträd

Pärlpattor på hög där hemma?

Är barnen inne i en period av pärlplatteläggande? Produceras det pärlplattor i oändlighet och du vet inte var du ska göra av dem alla?

Eller tycker du själv att det är ganska avkopplande att sitta med barnen och själv göra en pärlplatta eller två? Det gör jag…. Och barnen uppskattar när jag sitter med dem och faktiskt göra samma (!) sak som de gör. Annars är det ganska ofta jag sitter med dem och pysslar med något annat. Men just pärlplattebyggande för mig tillbaka till barndomen på något sätt. Pilligt och kreativt men det går fort att bli klar. Så det är ett helt ok projekt som inte tar så mycket tid och energi från mig. :)

Gör ett pärlplatteträd

Gör något fint av alla pärlplattor som produceras! Häng upp dem i ett träd i trädgården eller i parken. Använd en genomskinlig fiskelina så syns den nästan ingenting. Det ger en fin effekt när solen skiner genom pärlorna och gnistrar till i trädets gröna färger!

Samla dem på hög under vintern och häng ut alla när våren första solstrålar väcker lusten för trädgården till liv igen. Eller häng ut dem redan nu och låt dem bli en liten färgklick i vinterns kala trädgård.

Pärlplatteträd pärlplatteträd Pärlplatteträd

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *