Familjeäventyr 8 – Urban jungle i Västra Hamnen i Malmö!

Igår blev det cityäventyr i Malmö! Så himla härlig eftermiddag vi hade!

Vi gjorde det, för en gångs skull, väldigt enkelt för oss! Vi hoppade in i bilen efter att fröken sovit middag och det enda vi tog med oss var skötväskan och varsin tröja. Ja ok, barnens vattenflaskor och deras cyklar fick också följa med. För det känns som saker jag inte förstår hur folk klarar sig utan?! :)

Balanscyklar / springcyklar måste vara en av de mest geniala prylar som uppfunnits! Helt plötsligt orkar tjejen på knappt 2 år hålla samma tempo som vi andra och UTAN att vi måste tvinga ner henne i en vagn när hon som alltid vill göra precis som storebror. Och idag körde storebror dessutom på sparkcykel. Hans springcykel börjar bli lite för lite för honom och han är inte riktigt stabil nog på den stora vanliga cykeln än för att kunna köra bland alltför mycket folk och trafik.

Vi parkerade vid Turning Torso för det stod på önskelistan hos stora E. Och sedan gick vi en runda med ett fikastopp på Espresso House. Sjukt smidigt att ibland få göra så! Inga matsäckar som ska packas, inga stora ryggsäckar som det ska bäras runt på.

Och vi kan alla verkligen rekommendera att ta en tur genom kvarteren bakom strandpromenaden! För även om vi gått där ett par gånger innan så har vi tidigare helt missat att de finns små spännande stigar genom ”skogen” av vass! KUL tyckte vi alla fyra!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *