De fula turbilderna du aldrig får se

Hej! Jag är inne i ett otroligt bra flow vad gäller friluftsliv i vardagen med utemiddagar och fjällturer, trots förskola och jobb. Jag hade därför kunnat dela alla fantastiska bilder från mina senaste turer. Men, låt oss istället prata lite om de andra bilderna, de bilder du aldrig får se i sociala medier.

De fula turbilderna du aldrig får se

Nej, livet är så klart inte så instagramsnyggt som många (därav mig själv) får det att verka. Bakom vackra turbilder döljer sig ett liv fullt med lycka, smärta, glädje, sorg, snyggt och fult som vilket annat liv som helst. Och bara några minuter innan den härliga bilden är tagen sprutar svetten åt alla håll och kanter. Låt oss ta några exempel:

Instagramvänlig bild – solen skiner och svetten i ansiktet har torkat (plus att barnet är nöjd).
Ytterligare en lycklig bild med fin utsikt
Mindre instagramvänlig bild. Ingen sol, ingen utsikt, trist min, ådran i pannan ser ut att explodera vilken sekund som helst. Väldigt svettig.
Det är alltså inte hårgelé jag stylar mitt hår med, utan med svett!
Sa jag att det är svettigt att gå på tur?
Och tro det eller ej, men solen skiner inte alltid här och vi är inte på fjället varje dag!
En mindre lyckad bild från Lofoten.
Men du, jag trodde vi skulle ta en glad och synkad selfie nu..?!
När man råkar ta en selfie underifrån…

Så här ser ju livet ut, väldigt operfekt och oglamoröst. Jag hoppas att ni vet det, att trots mina soliga och glada bilder så finns det en annan sida bakom. De bilderna som inte blir valda, de dagarna jag inte ens orkar gå på tur eller de dagarna då allt suger.

Slitet bakom de fina bilderna

Jag vet ju hur mycket slit det ligger bakom de här fina bilderna. För det är jobbigt att gå på fjäll, det är väldigt bra träning. Men den jobbiga uppförsbacken är fort glömd när man kommer upp och möts av det här. Och när man vet att det är det som möter en på toppen så är det lätt att hitta motivation till att ta sig ut gång på gång.

Topptur med Siri på ryggen

Så inspireras gärna av liknande bilder men glöm inte bort att det finns något bakom den fina bilden, och alla de bilder som aldrig läggs ut.

Njut av hösten nu och ta er ut! Ta middagen ute i helgen kanske till exempel?

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *