Smart att hyra bebiskläder hos Hyber!

Bakas det en bebis i din närhet? Eller sitter du med en liten nyfödd i famnen och längtar ut till ert första lilla näräventyr? Oavsett så behöver det lilla knytet något att ha på sig kallare dagar ute! Det finns en uppsjö av bra bebiskläder ute på marknaden men de små tenderar ju att växa så ofantligt fort! Du har knappt hunnit köpa den där lilla overallen innan bebisen har växt ur den. Hade ni tur hann ni använda den några få gånger. Och smutsa ner den hann ni inte alls… Det är då vi vill skicka med dig bästa tipset! Det är hur superenkelt och smart att hyra bebiskläder hos Hyber!

Ytterkläder också för de allra minsta!

När vädret är ruggigt, blåsigt och kallt behöver också de små bra grejer att ha på sig. Något tunt och varmt närmast kroppen, vi gillar ull men det har Hyber tyvärr inte (än?) men det finns massor att hitta på begagnatmarknaden. Kanske ett värmande mellanlager, exempelvis en ullkofta gamla tant Inga har stickat eller en vindfleeceoverall.

Ytterst värmer det gott med en puffig overall de kallaste dagarna. Då håller sig din bebis varm och go! Vi har testat Polarn O. Pyrets vinteroverall för just detta syfte. Bebisen som testade föddes i mitten av november och hann växa sig igenom tre storlekar av vinteroverall trots att det var en ”liten” bebis. Och det kunde ju inte vara smidigare då än att hyra ytterkläder av Hyber! Med fria storleksbyten kunde bebisen hela tiden ha en lagom stor overall. Hehe, overaller till så små människor är alltid stora… Men ändå… ;) Oavsett så var möjligheten till storleksbyte klockrent! Smart att hyra bebiskläder hos Hyber!

smart att hyra bebiskläder hos hyber
smart att hyra bebiskläder hos hyber

Har du en lite äldre bebis eller ett barn på gränsen till toddler kanske du till och med behöver ytterkläder som tål lite regn och rusk! Också en bebis i bärsele eller vagn kan behöva regnkläder eller ett ordentligt vindtätt lager. Då vill vi tipsa om Hybers skaloverall från Reima! Den finns från storlek 74 men vår testbebis har använt den från storlek 68/74 med uppkavlade ärmar (och ett par tossor på fötterna). Riktigt smidig overall som är lätt att ta på då den har ett sidenfoder som lätt glider över barnets kläder innanför. En lång dragkedja som gör att overallen går att öppna mycket!

Vårt testbarn har varit i åldern 6-10 månader men overallen kommer gissningsvis passa flera månader till. Barnet är mycket aktivt och rörligt men går ännu inte. Barnet har använt overallen omväxlande i vagn och bärsele, men också när det fritt fått röra sig ute på marken. Föräldrarna ger tummen upp för en väldigt smidig overall. Att den har ett härligt print ger en extra bonus! Det upplevs helt enkelt smart att hyra bebiskläder hos Hyber!

Lager på lager-principen för de minsta!

En varm och go bebis är en bra start för ett härligt äventyr. Och en varm och go bebis ger trygga och lugna föräldrar. Här är våra tips (som givetvis går att justera efter vad som passar just er):

Innerst / lager 1: Ett tunt och skönt underställ i ull

Mellan / lager 2: Ett värmande mellanlager i ull eller exempelvis fleece.

Ytterst / lager 3: Ett skyddande yttre skal. Ex. en puffoverall om bebis ligger i en vagn, alternativt en skaloverall om bebis själv kryper runt eller behöver skyddas från väder och vind.

Sammanfattningsvis, klä barnet så som det också är skönt att klä sig som vuxen ute på äventyr. Ett litet barn är dock mer inaktivt och kan behöva ytterligare något värmande lager. Men tänk på att också en liggvagn eller ett fårskinn i vagnen räknas som ett värmande lager i viss mån. Det är också lätt att råka klä på de små alltför mycket. Känn centralt på barnet för att bedöma om det är lagom varmt men var försiktigt så att inte händer och fötter blir alltför kalla. Ju yngre barn, desto snabbare växer de och då är verkligen vår upplevelse att det är otroligt smart att hyra bebiskläder hos Hyber!

Smart att hyra bebiskläder hos Hyber!
Smart att hyra bebiskläder hos Hyber!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *