Pokémon GO

Pokémon GO – enligt önskemål!

I förra veckan hade jag och David en eftermiddag för oss själva och det blev en lång Pokémonjakt enligt hans önskemål. Vi var ute och jagade i nästan tre timmar med en liten fikapaus.

För oss har det verkligen blivit en positiv skillnad sedan vi började spela Pokémon Go, nu vill David gärna gå ut och gå både långa och korta rundor. Han kommer ofta med förslaget att vi ska gå ut, vilket han inte gjorde förr.Pokémon GO

Det kan bli väldigt varierad gång när man är ute på Pokémonjakt, mellan Pokéstoppen, Pokémonfigurerna och gymmen kan man promenera på lite för att sedan bara sakta in eller ha ett stopp som kan vara kort eller lite längre beroende på om man ska snurra, fånga eller fightas. Variationen och den ständiga jakten på virtuella saker i närheten gör att man kan vara ute och röra sig ganska långa stunder utan barnen tycker att det är en lång promenad.

Jag var tveksam till en början

Jag var ganska länge tveksam till att börja spela men David ville så gärna och jag vägde för- och nackdelar och måste erkänna att det var helt rätt för oss att börja. David är fortfarande mest intresserad men även jag har fastnat och vill få fler och bättre Pokémon, “tjäna pengar”, kläcka ägg (vilket innebär att man måste gå ett visst antal kilometer/ägg) mm.

För mig har det också inneburit att jag sett betydlig många fler av stadens olika statyer och andra utsmyckningar än jag gjort tidigare trots att jag passerat väldigt nära en hel del tidigare så är det inget jag uppmärksammat.

De senaste veckorna har även Matilda som är 5,5år börjat tycka det är lite intressant men ännu är hon inte fast.

Många gånger när vi går ut och spelar gör vi det hela familjen tillsammans och passar på att stanna till vid någon lekplats eller något annat ställe där barnen vill stanna och leka en stund.Pokémon GO

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *