Fler barnfamiljer till Alperna i sommar!

Alperna på sommaren är hett och allt fler väljer bort Medelhavet för en aktiv semester med vandring och motion. Hittills har STS Alpresor ökat försäljningen med 18 procent jämfört med i fjol och intresset är framförallt stort hos barnfamiljer.

Inför sommaren 2018 har STS Alpresor tagit sitt program till en ny nivå och erbjuder fler skräddarsydda familjeresor, yogaveckor, träningsresor samt flera nya resmål.

– Det är extremt roligt att allt fler väljer att åka till Alperna på sommaren. Vi jobbar aktivt med att vässa vårt program för att ge våra resenärer en unik upplevelse i allt från service och paketering till nya resmål, säger Tf VD, Niclas Helgesson

Storsatsar i Italien

Sommarens stora nyhet är vandringsresor till italienska Cervinia, som ligger vid foten av Matterhorn. Där bor man bekvämt på STS Alpresors nyöppnade hotell, Hotel Marmore som har varit fullbokat sedan de öppnades i december 2017.

– Med över 200 km vandringsleder, sommarskidåkning och ett stort utbud av aktiviteter tror vi att Cervinia kommer bli en favorit hos svenskarna. Här kommer den aktiva resenären trivas bra och kunna kombinera god mat och bekvämt boende med vandring, golf och cykling, fortsätter Niclas Helgesson.

Bad Gastein ohotad etta

Österrikiska Bad Gastein är fortfarande STS Alpresor populäraste destination både sommar och vinter. Ett klassiskt resmål där besökarna kan njuta av vackra vandringar, god mat, kurbad och boende på anrika Hotel Salzburger Hof.

– Bad Gastein är vår bästsäljare och här satsar vi hårt med flera nyheter i sommar. Efter förra årets succé erbjuder vi bland annat fler familjeveckor, ett stort utflyktsprogram och yogaresor, avslutar Niclas.

Källa för text och bild: Pressmeddelande från STS Alpresor

4 Kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *