5 presenttips till små utebarn

Letar du presenttipsen till ett barn som gillar att vara ute? Här kommer en lista med 5 roliga presenttips till alla små utebarn!

Spork

En spork är en gaffel/sked/kniv i ett. Finns i olika storlekar och massor av glada färger! Barnsporkarna är dock barnsäkrade och har därmed ingen kniv utan endast gaffel och sked. Riktigt populära! (Bilden har vi lånat av LightMyFire som är tillverkarna bakom sporken.)

Köp sporkar hos Outnorth.se

presenttips till små utebarn

Fjällräven Minikånken

En klassiker i miniformat! Ryggsäcken som var och varenda unge får i present sina första år. Smidig som sköterska och sedan perfekt för barnen att packa några leksaker i på resa. Eller varför inte låta minikånken rymma fikan på de första skogsturerna?

Köp en Fjällräven Minikånken hos Outnorth.se

fjällräven minikånken

10 aktiviteter för långa bilresor 1-5 år

Vattenflaska

En egen vattenflaska som följer med på alla utflykter blir lätt en given favorit!

Läs vår köpguide för vattenflaska!

Köp en vattenflaska hos Outnorth.se

Köp en vattenflaska hos Lekmer.se

vattenflaska till barn

Tetrahållare

En liten smart hållare för alla tetradrickor är en liten pryl som både förenklar utflykten och som dessutom är rolig! Finns i flera fina färger och med olika mönster. Just dessa har vi testat (Läs vårt test av tetrahållare) och är tillverkade av Carl Oscar.

Köp Carl Oscar tetrahållare hos Lekmer.se
tetrahållare

tetrahållare

Luppburk

Luppburk är en liten genomskinlig burk med förstoringsglas i locket. Detta gör att alla små kryp som barnet fångar och stoppar ner i burken kan studeras från alla håll och dessutom förstoras så en kan se riktigt ordentligt! En kul liten pryl som går att köpa hos bl.a. Lek&Lär (och det är av dem vi har lånat bilden…).