Ut på tur aldrig sur?

1 maj

Gårdagen bjöd på strålande sol så jag & Siri och min kompis Anita & hennes son drog på fjälltur, första för barmarkssäsongen! Vi hade med snöskor i bilen men när vi kom fram såg vi att fjället var så bart så vi bestämde oss för att gå med skor. Så härligt att vara igång igen med toppturer till fots. Siri var febrig men jag tänkte att det är bra med frisk luft. Att dessutom få sitta på magen och sova i ett par timmar är ännu bättre när man är lite gnällig och sjuk. Jag låter bilderna tala för sig själva. Harmoni och ro i hela kroppen. Vi pratade om den första fjällturen vi var på tillsammans, då var hennes son ett par veckor gammal och Siri var fyra månader. Vad tiden går fort, och vad stora de blivit!

Vi firade Siris ettårsdag i efterskott med ballong och present uppe på toppen!

Lunchpaus
Hon har blivit så stor :)

Inte alla som blir firade med ballong och paket uppe på en fjälltopp. Så omtänksamt av Anita att ordna med det. Det är fint att ha mött en vän som delar ens frilufts- och träningsintresse, och som dessutom har ett barn i samma ålder.

Ännu en lycklig bild på instagram

Och så har man varit på tur och så lägger man upp ännu en lycklig och solig bild på instagram. Jag vet att många har svårt att förhålla sig till sådana bilder och tänker att man bara vill visa upp ett perfekt liv med solsken och lycka. Men, mitt liv är långt ifrån perfekt, jag går igenom svårigheter och har tunga dagar. Men att vara på tur är det som håller mig över ytan när livet är lite extra tungt, det som får mig att andas djupa andetag när stressen griper tag i en. Därför älskar jag att vara på tur och därför lägger jag upp dessa bilder. Jag tror att fler skulle behöva få in mer friluftsliv i sina liv för att se vilken positiv inverkan det har på stress, nedstämdhet och andra psykiska besvär. Naturen läker och gör en lycklig, på riktigt. Sedan kan det väl få vara ok att folk lägger upp glada bilder på sociala medier också, vi behöver inte bli så provocerade av allt hela tiden :)

Ha en fin fortsatt vecka och snart fin helg! Gå ut och andas in lite frisk luft!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *