Test av skalplagg till barn 2019

Vi har under flera år gjort användartester för skalkläder för barn. I år ökar vi! Vårt test av skalplagg till barn 2019 kommer bli det största testet i sitt slag.

Håller kläderna tätt? Kan barnen sitta i vattenpölar? Bada i lera? Kan barnen klä på sig kläderna själva? Nå fickorna? Ta på sig luvan utan hjälp? Tål plaggen att ärvas vidare efter en säsongs hårt användande? Det är frågor som dessa som föräldrar idag ställer sig när de ska köpa skalkläder till sina barn. Därför vill vi verkligen kolla av hur kläder idag fungerar! Missa inte vårt stora test av skalplagg till barn 2019!

30 testbarn hjälper oss

Till vår hjälp har vi ca 30 barn och deras familjer. Barnen (och faktiskt i några fall också föräldrarna) utrustas med skaljacka och skalbyxor alternativt skaloverall i en storlek som passar den aktuella testaren, läs mer om det nedan. Barnen får sedan använda skalkläderna som (i största möjliga mån) enda skalkläder. Kläderna ska användas i ur och skur och hårdtestas för allt vad ett barn hittar på utomhus! Klättra i träd, krypa på asfalt, simma i lerpölar, springa genom vattentussar eller cykla till förskola/skola. De ska användas! Minst en säsong! I detta test har vi 37 nya och begagnade plagg ute för testning.

test av skalplagg till barn 2019

Rätt storlek!

Kläder ska sitta BRA! Ytterkläder i synnerhet ska inte vara för små och inte för stora. För stora kläder blir annars klumpiga och hindrar barnen i sin lek, för små kläder blir trånga och glipor uppstår gärna….

Ibland kan det vara klurigt att hitta rätt bland storlekar. Vilka märken är stora i storleken? Vilka är små? Vilka har en insydd växmån som går att sprätta? De allra flesta märken har storleksguider som hjälper dig att hitta rätt storlek till ditt barn.

NUUUU KÖÖÖÖÖR VI!

I våras körde alltså igång vårt stora test av skalplagg till barn 2019! Vi har fortfarande en del recensioner kvar att publicera Men de som är klara för årets test av skalplagg till barn 2019 är:

test av skalplagg till barn 2019

Vi kan skalkläder

Med tanke på att vi under flera år har gjort tester av skalkläder för barn och vi personligen verkligen ”nördat” ner oss på detta ämne som kan vi nu en hel del. Vi börjar få koll på skillnaderna på de olika märkena och fördelar och nackdelar. Det är extra kul när vi ger feedback till producenterna och vi genom åren kan se att de justerar och gör uppgraderingar kopplat till våra synpunkter. Så barns utekläder kan bli ännu bättre och ge dem ännu mer glädje ute.

Kolla in skalklädestest från 2018

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *