Test av skalkläder från Jack Wolfskin

Köp skalkläder från Jack Wolfskin hos jollyroom.se

Köp skalkläder från Jack Wolfskin hos outnorth.se

Märke: Jack Wolfskin

Storlek: 116

Barnets storlek vanligtvis: 110-116

Färg: Blå jacka o svarta byxor

Testkläderna är begagnade

test av skalkläder från Jack Wolfskin
test av skalkläder från Jack Wolfskin

Passform: Jacka är lagom stor, lagom ärmlängd (lång, utan att händerna försvinner in i ärmen), luftig. Byxorna är lagom långa och bra storlek i midjan. Tunna i tyget, vilket gör att de är lätta att packa.

Kort beskrivning av barnet: Flicka som snart fyller 5 och är normalstor. Leker gärna med lera. Gillar både lugna lekar och lekar där man springer och rör sig mycket.

Förväntningar på testkläderna: Att de ska vara bekväma och lätta att röra sig i. Förhoppningen är att barnet själv ska kunna ta på och av kläderna. Och att de ska hålla mot vind och väta. T

test av skalkläder från Jack Wolfskin

Sammanfattning:

Tjej på 5 år har testat begagnade skalkläder från Jack Wolfskin. Hon har storlek 116 i vanliga fall och skalkläder som testats har också haft storlek 116. Stället har passat bra och varit lätt att röra sig i. Jackan är i blå färger och byxorna är svarta och det finns reflexer på båda plaggen. Den ljusblå färgen i jackan har börjat bli lite missfärgad i ärmslut och ryggslut, men inget synligt slitage i tyget. Både jacka och byxor har nättyg på insidan. Skalkläderna har använts både på förskolan och på fritiden och ofta också fungerat som regnställ. De har använts både i regn och i blöta buskage utan att vätan gått igenom.

Jackan har varit lätt att själv ta på och av, bortsett från att dragkedjan börjat kärva och lätt fastnar. Innanför dragkedjan, precis under hakan, sitter ett litet fleecefoder som känns skönt mot hakan. Fickorna som sitter fram nertill på jackan har hon själv kunnat öppna och stänga och fylla med diverse skatter som stenar och pinnar. Luvan är fastsydd i jackan och går inte att justera, men den har suttit bra, så det har inte varit ett problem. Upphängningsöglan i nacken är fortfarande hel.

Byxorna har också varit lätta att själv ta på och av, men hjälp har behövts för att dra resåren i bensluten över höga skor eller stövlar. Det finns även knapp och dragkedja i bensluten så de kan bli vida och går att öppna upp.

Skalkläderna har varit uppskattade och välanvända. Det enda minuset är egentligen den tröga dragkedjan i jackan, som försvårar möjligheten att själv ta på och av jackan. Att byxorna är väldigt tunna har säkert underlättat rörligheten i dem, men de är också lätta och tar liten plats, vilket underlättar när hon ska bära själv i egen ryggsäck när hon är ute med sin mullegrupp.

Vi på utebarn.se tackar för familjens medverkan i vårt test av skalkläder från Jack Wolfskin! Vill du läsa mer om skal och lager vill vi gärna tipsa om vår sida om Lager 3 – skalkläder eller Lager på lagerprincipen.

Köp skalkläder från Jack Wolfskin hos jollyroom.se

Köp skalkläder från Jack Wolfskin hos outnorth.se

test av skalkläder från Jack Wolfskin


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *