Test av skalkläder för barn 2018

Fjärde omgången skaltester!

I tre omgångar har vi nu gjort tester av skalkläder för barn. En fjärde omgång är på gång och vi är så himla glada att ni läsare uppskattar våra tester! Nu drar vi igång ett stort test av skalkläder för barn 2018. Så nu undrar vi helt enkelt vad vi ska fokusera lite extra på denna omgång?

Vi gör användartester av barn och med barn. Tillsammans med deras föräldrar. Där vi tar reda på om skalkläderna håller barnen torra och varma och om skalplaggen går att röra sig i och leka i. Barnen får krypa på asfalt och grus, prova klä på sig själv, sitta i vattenpölar, dansa i regnet och leka en hel massa. Vara barn helt enkelt. Och göra sånt som barn gör ute mest.

Men vi undrar också om barnen själva kan klä på sig själv och om de klarar att använda funktionerna på skalkläderna. Behöver de hjälp av en vuxen för att stoppa vantarna i fickan? Eller klarar de till och med att ta på sig hängslena själva?

I många fall har barnen dubbla omgångar skalkläder hängande i hallen. Absolut bästa sättet att ta reda på vilket ställ som är bäst är nämligen att barnet själv visar vilket det föredrar. Det ställ barnet gillar bäst är det som helt enkelt används mest!

Läs våra tidigare tester.

Två av våra tidigare favoriter

Gneis

Gneis Turmalin är toppfavorit! Fjärde barnet använder nu första omgången skalkläder från Gneis. Och stället är fortfarande lika fint! Snacka om hållbarhet och andra- (fjärde!!!-)handsvärde! Smidigt material som gör att barnen leker obehindrat. En slitstyrka som få andra (något?) märken slår. Och givetvis vattentäta!

Här kan du köpa skalkläder från Gneis!

Test av skalkläder för barn 2018

Polarn O. Pyret

En riktigt klassiker som står sig än! Bra andrahandsvärde då det är ett välkänt märke! Tåliga och robusta skalkläder för barn som gärna leker ute. Bra rörelsefrihet och härliga färger och prints. Givetvis vattentäta!

Här kan du köpa skalkläder från Polarn O. Pyret!

Test av skalkläder för barn 2018

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.