Test av Kuling skalbyxor 2019

Detta inlägg innehåller annonslänkar.

Vår testpanel har fått ut nya eller begagnade kläder från olika märken och har testat dem under ca 4-6 månader. De har sedan alla fått svara på samma frågor. Vi har det senaste året låtit ett barn testa skalkläder från Kuling. Här kan du ta del av vårt test av Kuling skalbyxor 2019.

Köp Kuling skalbyxor hos Babyshop.se

Vi har testat Kuling skalbyxor storlek 122/128 under vår och för-höst. Barnet har vanligtvis storlek 122-128.

Passformen har varit bra med god rörelsemöjlighet tack vare att byxan är relativt smal i modellen. Plus att byxan är så mjuk och följsam.

test av kuling skalbyxor 2019

Byxorna är svarta och har ej blekts under testperioden trots att byxan är tvättad flertalet gånger. Det har heller inte gått hål på knäna trots mycket lek på skolgården och i skogen, så förstärkningen tycks ha varit effektiv. Fothällorna är hela, men har nog inte suttit under barnets skor särskilt mycket. Plagget är i sådant skick att vi skulle kunna tänka oss att köpa mostvarande begagnat.

Barnet har vistats ute i regnväder, men har inte blivit blött.

Barnet säger själv att hängselpartiet inte är bra. Spännena är för stora och det blir otympligt under jackan. Själva y-delen av hängselena bak är för högt upp och irriterar vid halsen. Det här har gjort att barnet på eget initativ har låtit hängslena/överdelen hänga istället, vilket förstås inte är optimalt.

På det stora hela en prisvärd skalbyxa, men omdömet dras ner av ett hängselparti som inte är optimalt.

Köp Kuling skalbyxor hos Babyshop.se

Läs vårt test av Kuling skalkläder 2019

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.