Test av Isbjörn Stroller Bag

Detta är en åkpåse extra allt. Ytterst är ett skaltyg som är vattentätt (15.000 mm) och på insidan först ett tunnare foder och ett avtagbart lite tjockare foder. Det finns en fuskpälskrage som är avtagbar och en vattentät ficka på framsidan. Baktill finns det en mängd hål för olika barnvagnsremmar, som är täckta med karborrestängningar. Det finns en dragsko för att dra åt öppningen och en dragkedja på varje sida för att kunna öppna fullt.

Den passar bra att använda både i liggvagn och i sittvagn och vi har också använt den som sovsäck i vindskydd. Den är dubbelisolerad, så den håller värmen väldigt bra på vintern och går att göra lite svalare genom att ta ut ett lager foder. Dock så är den nog lite väl varm för sommarvärme. Det extra fodret sitter fast med knappar som går upp i stort sett varje gång man öppnar åkpåsen. Det är väldigt bra med en dragsko runt öppningen så man kan stänga till, men den sitter på mitten och är därför i barnets ansikte och inom väldigt bra tuggavstånd. Man hade önskat att den åtminstone kunde fästas ner.

Att åkpåsen håller ens barn torrt är ju såklart väldigt bra, men oftast är inte resten av vagnen vattentät och därför behövs oftast ändå ett regnskydd.

+ Väldigt varm, men går att justera
+ Passar de allra flesta vagnar
+ Håller barnet torrt

– Ganska dyr
– Det tjockare fodret lossnar väldigt lätt, man får ofta knäppa i det igen
– Dragskon går inte att dra åt så mycket och är mindre bra placerad

Test av Isbjörn Stroller Bag
Test av Isbjörn Stroller Bag
Test av Isbjörn Stroller Bag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *