Stolta ambassadörer för Light My Fire

Under våren 2018 hade vi många diskussioner och träffar med Calill Odqvist Jagusch och Helene Nilsson på Light My Fire. Ja, ni vet det där företaget som gör sporkarna… och väldigt mycket mer än så!

Light My Fire är liksom vi ett Malmöbaserat företag och det är fantastiskt att möta ett företag som är så engagerade och drivna i både kundrelationer, miljötänk och estetik! Vi träffade Calill och Helene första gången på deras kontor och lager i Malmö. Ett sprudlande möte senare var vi helt överens om att vi delade grundläggande värderingar och brinnande engagemang för uteliv. Vi pratade bland annat om att äta ute med barn och önskan bland många att lära sig mer om både stormkök och matlagning utomhus. Någonstans där föddes tankarna på att vara ambassadörer för Light My Fire.

Lite senare under våren mötte vi Calill och Helene igen på ett friluftsevent på Downtown Camper i Stockholm. Där antog vi genast deras utmaning att tända eld med tändstål! Emma hade faktiskt aldrig gjort detta innan och var väldigt stolt över diplomet när hon lyckats! :)

Där i Stockholm och dagarna därefter intensifierades våra diskussioner och utmynnade i ett ambassadörsskap där vi under resten av 2018 är ambassadörer för Light My Fire. Detta kommer innebära att vi kommer att visa styrkan i Light My Firas produkter i olika sammanhang framöver. Vi valde att gå in i detta samarbete då vi redan från börjar visste att vi gillade många av Light My Fire´s produkter och att vi nu sedan vi gick in i ambassadörsskapet fått möjligheten att prova på och kolla in ytterligare fler av deras smarta lösningar!

För oss var det också viktigt att Light My Fire har miljön och plastfrågan högt på sin agenda! De jobbar stenhårt (alltså verkligen!) på den högaktuella frågan om miljö och plast i vårt samhälle. Och de har tagit sig an utmaningen att minska på engångsprodukter, det tycker vi är spännande! Visste du att det endast i USA används 500 000 000 sugrör, varje dag…. Alltså VARJE dag! Det är fruktansvärt mycket! Tänk om vi skulle kunna vara en del av att minska detta beteende här på hemmaplan. Det uppdraget vill vi gärna ta oss an! Antar du utmaningen med oss att säga nej till engångsplast och JA till flergångs?! Vi har de senaste månaderna förstått att det inte är helt enkelt, men vi vill gärna tillsammans med er hitta knepen och lösningarna!

Och JA, vi vill gärna vara stolta ambassadörer till Light My Fire!

Och JA, vi vill gärna vara stolta ambassadörer till Light My Fire! 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *