Rätt klädd för utelek – artikel i Kids & Family

Magasinet Kids & Family

I senaste numret av Kids & Family fanns en omfattande artikel om att vara rätt klädd för utelek. En artikel som gjordes i samarbete med Gneis, ett företag som verkligen tror på det här med bra och funktionella kläder för barn. En väldigt bra artikel som tar upp många viktiga punkter kring det här med att köpa bra kläder till barn. Val av material, hög kvalitet, möjlighet att ärva kläderna vidare, ekonomi och inte minst vattentålighet och slitstyrka.

En av fyra experter

Och vi på utebarn.se är ju lite extra glada och stolta (!) över att vi fick vara en av Gneis 4 experter som uttalar sig om valet av utekläder för barnen. Gneis expertpanel bestod av Cajsa Rännar, chefsredaktör för Friluftsfrämjandets medlemsmagasin Friluftsliv, Emma som är en av grundarna till onlinemagasinet utebarn.se , Simon Meurling, pedagog på Naturskolan i Sundsvall samt Beatrice Lundström, grundare av förskolan Torpet som erbjuder fria utekläder till alla barn. Och vi är eniga! Det här med rätt kläder för barnens utelekar är så himla viktigt!

Är du också nyfiken på Gneis kläder för utelek? Vi har under flera år genomfört tester av deras skalkläder och vantar och vill verkligen rekommendera dessa! Bra kvalitet, bra hållbarhet och populära hos barnen som testat!

rätt klädd för utelek Rätt klädd för utelek

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.