Låt lägerelden brinna!

Låt lägerelden brinna lyder Scouternas julkampanj! 16-18 december 2016 kommer Scouterna livesända från en lägereld som hålls vid liv genom att olika personer eller företag digitalt donerar vedträn. Konceptet är enkelt, köp ditt eller dina vedträn på scoutelden.se och få ett videoklipp i retur där ditt vedträ läggs på elden. Kampanjen är igång 1-18 december och kan följas på scoutelden.se eller på Scouternas Facebooksida. Via Facebook Live kommer man också kunna interagera med barnen under evenemanget. Låt lägerelden brinna

Syftet med kampanjen är att kunna ge ”fler barn och unga möjligheten att uppleva en meningsfull fritid fylld med äventyr och kompisar” skriver Scouterna på sin sajt. ”Scouterna gör att Sverige fungerar bättre. Vi är en motkraft till utslagning och hårdnande samhällsattityder. Hos oss är alla välkomna att vara sig själva och ändå en del av gemenskapen. Om du vill veta mer om vad din gåva bidrar med har vi delat in vår verksamhet i tre delar: trygghetintegration och ledarskap.

Lägerelden blir som en symbol för att alla får vara med, att alla får plats och att alla får vara sig själv. En plats för samtal och gemenskap.

Donera ett vedträ

För att skänka en slant till Scouternas verksamhet i kampanjen Låt lägerelden brinna går du in på scoutelden.se och väljer summa att donera. För mellan 100 och 250 kr läggs ett visst antal vedträn på elden. Du kan enkelt swisha ditt bidrag på nummer 123 900 5224.

scouterna-logo