Hjälp barn med vinterkläder och mat

Nu när vintern och kylan är här i Sverige behövs det varma kläder till våra barn för att de skall kunna vara ute och njuta av vintern. Men det är tyvärr inte en självklarhet för alla. Alla har inte råd att köpa en ny overall till barnet när den börjar bli kort i benen. För att kunna vara ute och leka krävs både varma skor och kläder. Det har inte alla barn.

Läs gärna följande inlägg om barn som inte har vinterskor

givingpeople_logo_ny

Giving People är en en organisation som hjälper de 232 000 barn som lever i fattigdom eller på marginalerna i Sverige. Deras hjälp är fokuserad på att hjälpa barnen genom sitt egna lokala nätverk av givare. På så sätt kan de snabbt hjälpa familjer som behöver hjälp lokalt. Giving Peoples styrka är organisationens korta ledtider.  De kan leverera akut hjälp av mat och andra förnödenheter inom några dygn i hela Sverige med hjälp av givare i Giving Peoples nätverk!

Vi är själv givare i Giving peoples nätverk och hoppas fler kan fina glädjen i att hjälpa någon med en matkasse eller med kläder. En liten insats kan göra stor skillnad i någon annas liv. Det kan vara att handla en matkasse till någon eller skänka dina barns urväxta kläder. Det är även möjligt att sponsra med pengar till olika syften. Lätt och enkelt kan man swisha till organisationens konto.

Genom att registrera sig i Giving peoples nätverk med info om sig själv och vad man kan hjälpa till kan man sedan bli kontaktad om de får in någon i närheten av dig som kan behöva hjälp. Du kan även följa Giving People på Facebook där de lägger ut alla ärende. Där kan man enkelt svara med ett mail om hur och vem man vill hjälpa. Det är ofta snabba ärenden. Ett ärende kan komma upp på FB-sidan och samma dag eller dagen efter kan man leverera hjälpen till familjen direkt. Följ Giving people på Facebook så får du lätt info om det finns någon familj i ditt närområde som behöver hjälp.

Det går även att enkelt hjälpa någon genom att köpa något i Giving Peoples gåvoshop. Som ex lördagsmys, blöjpaket eller regnkäder till någon familj. Då stödjer du Giving People med pengar som de senare fördelar ut till någon behövande.

Nu på vintern kan du även köpa ett skopaket så något kan få varm skor. Se mer info om skopaket

skopaket