Familjeäventyr 1 – MTB i Idre

I en ny serie här på utebarn.se kommer jag (Emma) att genomföra 52 familjeäventyr det närmsta året. Starten gick förra veckan då vi var i Idre och semestrade. En perfekt form av semester om du frågar mig! Full av aktivitet, goda vänner och tid för familjen. Och det absolut roligaste var att jag fick göra saker MED barnen (i detta fall vår stora 4-åring) på LIKA villkor! Han tyckte det var lika roligt som jag och jag tyckte det var lika roligt som honom! För visst, jag kan också hänga på en lekplats ibland… barnen älskar det, men jag tycker det är så sanslöst tråkigt. Men jag gör det ju såklart, för barnens skull. Men på skills area, mtb-banan i Idre fick vi hänga ihop tillsammans där vi BÅDA tyckte det var superkul!

Och att sen lillasyster på 20 månader blev helt förälskad i cykling gjorde ju bara saken bättre! SOM hon längtar tills det är hennes tur. Vid ett tillfälle sänkte vi sadeln maximalt på en av kompisarnas springcykel och satte henne på den. Hon var SÅ lycklig! Så snart får vi nog lösa en springcykel till henne hemma också! :)