3 – plocka pinnar?

Jag ville ut och plocka några (närmare bestämt typ 5) långa pinnar för att göra en stjärna inför första advent. Vi gjorde en förra året som sedan dess hängt på staketet men den gick sönder förra vecka när soptunnorna i vinden ramlade på den. Och att plocka pinnar brukar vara E’s favoritsysselsättning i skogen. Så när jag dessutom plockade fram den nya overallen OCH regnhatten/sydvästen var lyckan fullkomlig!

IMG_5405

Men väl i skogen var inte pinnarna så viktiga… Jo jag fick med mig några hem som nu ligger och torkar på hallmattan inför att bli en stjärna. Men E hittade några bokollon som var turens stora skatt!

IMG_5411
Och på vägen hem hittade vi en STOR vattenpöl att dansa och hoppa i! Både jag och E kan intyga att detta var ett mycket bra litet äventyr!!

IMG_5414
#utebarn #100småäventyr  #didrikssons #detfinnsingetdåligtväderbaradåligakläder #hejanyaoverallen #sydväst #regnhatt #påönskelistantillmamman