100 små äventyr

MinsqueezeJag har tappat räkningen… Vi har gjort så många små (och stora) äventyr de senaste månaderna att jag har tappat räkningen.

Vi har tältat en vecka, varit på stranden, fällt träd i skogen, spanat sniglar, plockat körsbär och blåbär och hallon i det vilda, vandrat med både multivagn och bärstol och bärsele, åkt båt både med barnens farfar och våra vänner, provcyklat cykelvagnen med lillasyster och badat i både sjö och hav.

Så jag har tappat räkningen. Någonstans strax innan 40 små äventyr blev det mer äventyr än tid framför datorn så då blev det inte så mycket uppdateringar om de små äventyren. Och det får väl ändå anses som ganska bra, då har det ju verkligen blivit äventyr i vardagen!

Men att starta det här projektet var helt rätt för mig! Det gjorde att jag tog mig ut på små äventyr även under blöta och kalla vintermånader. Och det gjorde att jag lärde mig ta illvara även små tillfällen till äventyr. Och inte bara fastna på villakvarterens lekplatser. Inget ont om dessa lekplatser, de fyller VERKLIGEN sin funktion! Men jag tycker det är så tråkigt med lekplatser…. En åsikt jag INTE delar med sonen, så vi hänger en del där ändå! :) Och de här små äventyren har liksom blivit lite större äventyr i och IMG_8912med att lillasyster blivit lite äldre och temperaturen ute har blivit lite varmare. Och nu när sambon dessutom också är ledig under sommaren har vi hittat på många härliga äventyr.

Så nu är jag nästan halvvägs. Och med avsikten att fortsätta göra små äventyr i vardagen. Så häng gärna på, skapa dig ditt eget mål eller kör på samma som jag. Oavsett var jag hade satt målet så är det för att jag satte ett mål som jag faktiskt började göra en förändring. Och kom ut på fler små äventyr. Så nu under hösten kommer löpande små inlägg om alla de små äventyr vi hunnit med under sommaren!