Utebarn.se finns för att inspirera dig och andra till ett mer aktivt liv med era barn. Vi brinner verkligen för att barn skall få röra på sig mer och vara ute mer. Vi vill hjälpa och visa att det inte behöver vara så svårt men att de positiva effekterna är så stora.

På Utebarn.se hittar du både artiklar och fakta om barn och uteliv men vi är även flera som bloggar för att inspirera just dig. Förutom oss i redaktionen (Emma och Jenny) har vi flera gästbloggande familjer som vill dela med sig av sitt liv. Både vi och våra gästbloggare bloggar löpande.

På denna sida hittar du lite mer info om de olika teman och familjer som syns hos oss.

Bloggande familjer på Utebarn.se

Emma

Emma som är en av grundarna till Utebarn.se är ständigt ute på spännande äventyr med sin glada familj. Familjen består av mamma, pappa och deras 2 barn som idag är 4 och 2 år. Alla i familjen har ett stort intresse för träning och friluftsliv. Är nog en av de familjer som äter flest ägg i hela Sverige.

Läs alla inlägg från familjen Ising/Ljungberg

Erika

Erika är en av våra inspirerande gästbloggare. Familjen består av mamma Erika, pappa J, brorsan och President Bus nyss fyllda 2år. Familjen bor mitt inne i Göteborg i en liten lägenhet, drömmer om större boende och en stuga men vi inser också att det kanske just bara är drömmar. Älskar snö och skidåkning och att vara ute. Närmsta vattenpöl eller skogsdunge kan bli ett äventyr.

Läs alla inlägg från Erika

Maria med familj

Före detta scout som nu är skogsmulleledare. Tycker om att vara ute och uppleva naturen på olika sätt med sin familj. Familjen består av Maria, Staffan och barnen Matilda och David som är födda 2009 och 2012. Maria bloggar om sina äventyr i vardagen och kommer även ha extra fokus på skidåkning med barn som hon har mycket erfarenhet av.

Läs alla inlägg av Maria

Familjen Holmberg

Under 2,5 vecka sommaren 2017 kommer vi få följa familjen Holmberg på deras äventyr genom Sverige! Holmbergs uppdaterar oss löpande med deras vlogg inlägg. Häng på och bli inspirerad till nästa bilsemester.

Läs alla inlägg från familjen Holmberg

#100småäventyr

Inspirerad av äventyraren Louise Östberg drog Emma hösten 2015 igång projektet 100småäventyr. 100 små äventyr på 365 dagar. Ungefär 2 små äventyr varje vecka i ett år.  Ett av målen var att ge sina två små barn en bild av friluftslivet som roligt och enkelt.

Läs mer om serien 100småäventyr